Disclaimer

Op deze pagina vind je de disclaimer van www.speltherapieruurlo.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door 't Speelhuis in Ruurlo. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan je aanbieden. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.


Gebruik van de website www.speltherapieruurlo.nl

Gebruik van de website www.speltherapieruurlo.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel 't Speelhuis zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. 't Speelhuis garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. 't Speelhuis wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.


Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van 't Speelhuis staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door 't Speelhuis niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.


Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij 't Speelhuis (tenzij anders aangegeven in het geval van derde partijen). De inhoud van www.speltherapieruurlo.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen. Je mag informatie op deze website afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik of delen met bronvermelding.


Wijzigingen

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.


Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.


Contact

 

't Speelhuis
Praktijk voor Speltherapie en Gezinsbegeleiding
Marlies Cohen

Beemersteeg 2
7261 RR Ruurlo

Werktijden: maandag t/m donderdag
bereikbaarheid 9.00 – 17.00 uur 06-20312058

info@www.speltherapieruurlo.nl

KvK-nummer: 09200859

Heb je een zorg of een ondersteuningsvraag over de emotionele of sociale ontwikkeling van je kind neem dan contact op met ’t Speelhuis om te bespreken wat Marlies voor jullie zou kunnen betekenen.

Neem contact op